![](https://partobashash.ir/wp-content/uploads/2023/09/icon-title.png)
خدمات با کارایی بالا برای
بسته های شگفت انگیز مراقبت های بهداشتی ما
به عنوان یک شرکت سرمایه گذاری هدف اصلی ما ارائه بهترین خدمات به مشتریان و ایجاد بهترین ایده ها برای کمک به رشد مشتریان است.
جستجو و شناسایی سالمونلا
جستجو و شناسایی سالمونلا در آزمایشگاهها از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا سالمونلا یکی…
جستجو و شناسایی سالمونلا
جستجو و شناسایی سالمونلا در آزمایشگاهها از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا سالمونلا یکی…
- پیشآزمایش و غنیسازی
- کشت انتخابی و تفکیکی
- تستهای بیوشیمیایی و سرولوژیکی
- تعیین ژنوتیپ و مقاومت به آنتیبیوتیکها
شمارش میکروارگانیسم ها
شمارش میکروارگانیسمها یک روش حیاتی در آزمایشگاههای میکروبیولوژی برای ارزیابی کیفیت و ایمنی محصولات…
شمارش میکروارگانیسم ها
شمارش میکروارگانیسمها یک روش حیاتی در آزمایشگاههای میکروبیولوژی برای ارزیابی کیفیت و ایمنی محصولات…
- تعداد کل باکتریها (Total Bacterial Count - TBC)
- تعداد کل قارچها و مخمرها
- شمارش میکروارگانیسمهای مؤلف (Indicator Microorganisms)
- شمارش میکروارگانیسمهای پاتوژن (Pathogenic Microorganisms)
تعیین مقدار اسیدیته
اندازهگیری اسیدیته در آزمایشگاه بسیار مهم است زیرا pH میتواند بر بسیاری از ویژگیهای…
تعیین مقدار اسیدیته
اندازهگیری اسیدیته در آزمایشگاه بسیار مهم است زیرا pH میتواند بر بسیاری از ویژگیهای…
- مقدار pH
- تیتراسیون اسید-باز
- بافرینگ کاپاسیتی
- مواد قلیایی محلول
اندازه گیری جیوه (Mercury)
اندازهگیری جیوه در آزمایشگاه اهمیت بالایی دارد، زیرا جیوه یک فلز سنگین و سمی…
اندازه گیری جیوه (Mercury)
اندازهگیری جیوه در آزمایشگاه اهمیت بالایی دارد، زیرا جیوه یک فلز سنگین و سمی…
- میزان کل جیوه
- ترکیبات جیوه
- پایداری جیوه
- متابولیتهای جیوه
اندازه گیری سرب (Lead)
اندازهگیری سرب در آزمایشگاه بسیار مهم است، زیرا سرب یک ماده سمی است که…
- میزان کل سرب
- فرمهای شیمیایی سرب
- پایداری سرب
- متابولیتهای سرب
تست شیرین کننده ها
اندازهگیری شیرینکنندهها در آزمایشگاه اهمیت دارد، زیرا مصرف بیش از حد برخی شیرینکنندهها میتواند…
تست شیرین کننده ها
اندازهگیری شیرینکنندهها در آزمایشگاه اهمیت دارد، زیرا مصرف بیش از حد برخی شیرینکنندهها میتواند…
- میزان کل شیرینکنندهها
- پروفایل شیرینکنندهها
- پایداری شیرینکنندهها
- متابولیتهای شیرینکنندهها
![](https://partobashash.ir/wp-content/uploads/2023/09/client-2-1.png)
![](https://partobashash.ir/wp-content/uploads/2023/09/client-2-2.png)
![](https://partobashash.ir/wp-content/uploads/2023/09/client-2-3.png)
![](https://partobashash.ir/wp-content/uploads/2023/09/client-2-4.png)
![](https://partobashash.ir/wp-content/uploads/2023/09/client-2-5.png)
![](https://partobashash.ir/wp-content/uploads/2023/09/client-2-1.png)
![](https://partobashash.ir/wp-content/uploads/2023/09/client-2-2.png)
![](https://partobashash.ir/wp-content/uploads/2023/09/client-2-3.png)