جستجو و شناسایی سالمونلا
جستجو و شناسایی سالمونلا در آزمایشگاهها از اهمیت بالایی برخوردار…
- پیشآزمایش و غنیسازی
- کشت انتخابی و تفکیکی
- تستهای بیوشیمیایی و سرولوژیکی
- تعیین ژنوتیپ و مقاومت به آنتیبیوتیکها
شمارش میکروارگانیسم ها
شمارش میکروارگانیسمها یک روش حیاتی در آزمایشگاههای میکروبیولوژی برای ارزیابی…
- تعداد کل باکتریها (Total Bacterial Count - TBC)
- تعداد کل قارچها و مخمرها
- شمارش میکروارگانیسمهای مؤلف (Indicator Microorganisms)
- شمارش میکروارگانیسمهای پاتوژن (Pathogenic Microorganisms)
تعیین مقدار اسیدیته
اندازهگیری اسیدیته در آزمایشگاه بسیار مهم است زیرا pH میتواند…
- مقدار pH
- تیتراسیون اسید-باز
- بافرینگ کاپاسیتی
- مواد قلیایی محلول
اندازه گیری جیوه (Mercury)
اندازهگیری جیوه در آزمایشگاه اهمیت بالایی دارد، زیرا جیوه یک…
- میزان کل جیوه
- ترکیبات جیوه
- پایداری جیوه
- متابولیتهای جیوه
اندازه گیری سرب (Lead)
اندازهگیری سرب در آزمایشگاه بسیار مهم است، زیرا سرب یک…
- میزان کل سرب
- فرمهای شیمیایی سرب
- پایداری سرب
- متابولیتهای سرب
تست شیرین کننده ها
اندازهگیری شیرینکنندهها در آزمایشگاه اهمیت دارد، زیرا مصرف بیش از…
- میزان کل شیرینکنندهها
- پروفایل شیرینکنندهها
- پایداری شیرینکنندهها
- متابولیتهای شیرینکنندهها
اندازه گیری ویتامین C (آسکوربیک اسید)
اندازهگیری ویتامین C (آسکوربیک اسید) در آزمایشگاه بسیار مهم است…
- میزان کل آسکوربیک اسید
- پایداری آسکوربیک اسید
- متابولیتهای آسکوربیک اسید
- نرخ جذب آسکوربیک اسید